Disclaimer

Eigenaar van de website is Cosi-tax, Dhr. M.C. de Boer, hierna omschreven als Uit op Ameland.com.

De op deze website getoonde informatie wordt door Uit op Ameland.com met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Uit op Ameland.com verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Uit op Ameland.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Uit op Ameland.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Uit op Ameland.com opgenomen informatie.

Hoewel Uit op Ameland.com alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Uit op Ameland.com niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites (links) die niet door Uit op Ameland.com worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Uit op Ameland.com uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Uit op Ameland.com worden onderhouden wordt afgewezen.

Colofon

Dit is de officiële website van Uit op Ameland.com. Deze site verschijnt onder redactie en verantwoordelijkheid van Cosi-tax. De inhoud van deze website, zoals tekst- en beeldmateriaal, is copyright van Cosi-tax, dan wel copyright van de respectievelijke eigenaar.

Correspondentie adres:

Cosi-tax
M.C. de Boer (info@cosi-tax.nl)
Achterdijken 84
9163 JV Nes (Ameland)
Nederland
Tel. +31.0519543200

Concept, vormgeving en ontwikkeling van deze website © 27 april 2011

 

© 2011 Cosi-tax Ameland | Disclaimer | Ontwerp: WebOntwerpAmeland.nl